Swiss support enables new PHC facilities in post-earthquake areas

Minister of Health and Social Protection Ogerta Manastirliu, Swiss Ambassador Adrian Maître and Durrës Mayor Emiriana Sako visited the newly reconstructed health centre in Ishëm. The Ishëm health centre was severely damaged by the 26.11 earthquake and was built from beginning after the demolition of the previous old building. During the visit Minister of Health […]

Federal Councillor and Vice President Alain Berset visits Albania

Swiss Federal Councillor and Vice President Alain Berset had his first visit in Albania, thus marking the highest-level visit by a Swiss government official in recent times. During the visit, Minister Berset signed the agreement with Minister of Finance and Economy Delina Brahimaj that ensures that Swiss and Albanian nationals receive equal treatment in respect […]

Mbështetja zvicerane arrin në qendrat shëndetësore në Finiq dhe Dropull

Qendrat shëndetësore në bashkitë e Finiqit dhe Dropullit marrin pajisje dhe furnizime mjekësore për të përballuar më mirë trajtimin e Covid-19. Përmes një bashkëpunimi midis ambasadave të Zvicrës dhe Greqisë, pajisje dhe furnizime mjekësore u dorëzuan në qendrën shëndetësore të Alikos, në bashkinë Finiq. Infermierët dhe mjekët gjithashtu u trajnuan për përdorimin e pajisjeve. Qendra […]