Mbështetja zvicerane arrin në qendrat shëndetësore në Finiq dhe Dropull

Qendrat shëndetësore në bashkitë e Finiqit dhe Dropullit marrin pajisje dhe furnizime mjekësore për të përballuar më mirë trajtimin e Covid-19. Përmes një bashkëpunimi midis ambasadave të Zvicrës dhe Greqisë, pajisje dhe furnizime mjekësore u dorëzuan në qendrën shëndetësore të Alikos, në bashkinë Finiq. Infermierët dhe mjekët gjithashtu u trajnuan për përdorimin e pajisjeve. Qendra […]