Ftesë për tender: Shërbime TIK dhe mbështetje për aktivitetet e HAP

Shëndet për të Gjithë është një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) i cili po zbatohet nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale (Swiss TPH) përmes qendrës HAP. Qëllimi i projektit është që popullsia shqiptare të përfitojë shëndet më të mirë në sajë të shërbimeve të përmirësuara të kujdesit shëndetësor […]

Ri-shpallje e thirrjes për tender

Shëndet për të Gjithë është një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) i cili po zbatohet nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale (Swiss TPH) përmes qendrës HAP. Qëllimi i projektit është që popullsia shqiptare të përfitojë shëndet më të mirë në sajë të shërbimeve të përmirësuara të kujdesit shëndetësor […]

Zhvillohet takimi prezantues me kërkuesit e rinj

Më 10 qershor 2020, u zhvillua takimi i parë prezantues me fituesit e nismës ‘Kërkime operacionale në shëndetësi 2020’. Qëllimi i këtij takimi ishte prezantimi i fituesve të kohortës së parë të nismës “Kërkimi Operacional në Shëndetësi 2020” dhe ideve të tyre kërkimore, duke krijuar kështu një frymë grupi të kërkuesve të rinj. Në takim morën […]

Buletini nr. 11: “Kujdesi shëndetësor parësor në Shqipëri përballë COVID-19”

Në qarkun e Dibrës dhe Fierit ka aktualisht 18 raste pozitive (9 në secilin qark), të gjithë të vetë-izoluar në shtëpi. Ekipet e qendrave shëndetësore dhe/ose ambulancave përkatëse po monitorojnë gjendjen shëndetësore të të gjithë personave të infektuar. Mjekët e familjes në qarkun Fier kanë marrë pjesë në trajnimin e organizuar nga Operatori i Shërbimeve [...]