Buletini informativ për COVID-19

HAP ka publikuar një buletin informativ mbi vecoritë e shërbimeve të kujdesit shëndetësor parësor në situatën e përballjes me COVID-19 sikurse raportohet nga qendrat shëndetësore në qarkun Dibër dhe Fier. Klikoni KËTU për të lexuar buletinin