Në materialin më poshtë do të gjeni udhëzime për veshjen dhe heqjen e pajisjeve të mbrojtjes personale. Mund të shkarkoni materialin në format ‘pdf’ ose të shihni videon me shpjegimet përkatëse.

Shih videon shpjeguese