NJOFTIM PËR SHTYRJE AFATI!

Afati për shprehjen e interesit është shtyrë për në datë 14 shtator 2020.

Për më shumë informacion, ju ftojmë të merrni pjesë në sesionin informues  online që do të zhvillohet më 9 shtator 2020. Klikoni këtu për linkun e takimit.

Me qëllim nxitjen dhe mbështetjen e ekipeve të KSHP-së në ngritjen dhe funksionimin e Grupeve të Kolegëve si një mjet efektiv i edukimit në vazhdim në vendin e punës, HAP fton ekipet e qendrave shëndetësore që të shprehin interesin për ngritjen dhe funksionimin e Grupit të Kolegëve në QSH-në e tyre. Shkarkoni thirrjen e plotë duke klikuar KËTU.