Annual planning workshop 2020-2021

On February 18, 2020 HAP hosted the Annual Planning Workshop to discuss with its partners and PHC stakeholders, on the key activities and priorities of the second year (April 2020 to March 2021) under each output. While implementing an inclusive and participatory approach, HAP invited in the workshop representatives from the Ministry of Health and […]

Meeting with lecturers of the Health Management master’s program

On Wednesday, September 18th, HAP hosted a consulting meeting with representatives from the University of Medicine (Faculty of Medicine) and the University of Tirana (Faculty of Economy) that are offering the professional master in Health Management since 2017. Topic of the meeting was the possibility of introducing optional modules on Hospital Management into the current […]

International experts in nursing visiting Albania

HAP is supporting the initiative of the Ministry of Health and Social Protection and other health sector stakeholders to strengthen the nursing profession in order to address the future health challenges in Albania, especially the increasing burden of disease related to non-communicable diseases and the health care needs of the elderly and vulnerable population. For […]

Përurohet zyrtarisht programi master në menaxhimin e shëndetësisë

Një program masteri për menaxhimin e shëndetësisë u përurua sot nga Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu dhe Ambasadorja Ruth Huber – Shefe e Bashkëpunimit me Europën Lindore në Agjencinë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) Dy përfaqësueset e qeverive shqiptare dhe zvicerane vizituan Departamentin e Shëndetit Publik, Fakulteti i Mjekësisë për të përshëndetur studentët dhe lektorët. […]

Një fond zviceran prej 75,000€ rehabiliton qendrën shëndetësore në Libofshë, Fier

Për rreth 10,000 banorë të zonës së Libofshës shërbimet shëndetësore marrin përmirësim të dukshëm: përmes një projekti të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) qendra shëndetësore është rehabilituar plotësisht dhe tashmë ofron shërbim 24 orësh. Qendra shëndetësore e Libofshës në Fier, u përurua sot nga Ambasadori i Zvicrës në Shqipëri Christoph Graf, Ministrja e […]