Hapen aplikimet për Masterin Profesional në Menaxhim Shëndetësor

Aplikimet do të vijojnë deri në 12 tetor 2018 pranë Sekretariatit Mësimor të Fakultetit të Mjekësisë. Masteri Profesional në Menaxhim Shëndetësor hapi për herë të parë dyert tetorin e kaluar në sajë të mbështetjes së Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim përmes Projektit Shëndet për të Gjithë (Health for All Project-HAP) dhe bashkëpunimit mes Fakultetit […]

Quaterly newsletter HAPpening

10th issue of HAPpening newsletter 9th issue of HAPpening newsletter 8th issue of HAPpening newsletter 7th issue of HAPpening newsletter HAPpening newsletter- 6th issue HAPpening newsletter- 5th issue HAPpening newsletter- Summer edition HAPpening newsletter- 3rd issue HAPpening newsletter- 2nd issue HAPpening newsletter- 1st issue

Swiss expert hosts lecture on Practice-Oriented Project (POP)

Prof. Axel Hoffmann, an international expert on health management from the Swiss Tropical and Public Health Institute in Basel, Switzerland visited Tirana from 11th to 13th of September. During this time, he gave a three-day lecture on Practice-Oriented Project (POP) to the students of the master’s in health management. The description of the POP module […]