Stresi, ankthi dhe depresioni gjatë COVID-19

Stresi, ankthi dhe depresioni i lidhur me COVID-19 Pandemia COVID-19 është një situatë e veçantë dhe e rrallë. Mund të prekë njerëzit fizikisht, por edhe psikologjikisht. Në këtë kontekst, shumë njerëz përjetojnë reagime stresi, ankthi dhe depresioni. Ky informacion duhet të shihet si një mjet që mund t'ju ndihmojë të minimizoni pasojat e këtyre llojeve [...]

Pyetje dhe përgjigje për COVID-19

Pjesa I: Simptomat, përhapja dhe mbrojtja nga COVID-19 Shkarko materialin Pjesa II: Vetëizolimi dhe  vetëkarantina gjatë COVID-19 Shkarko materialin Pjesa III: Shtatzënësia, ushqyerja me gji gjatë COVID-19 Shkarko materialin Pjesa IV: Të jesh aktiv gjatë COVID-19 Shkarko materialin Pjesa V: Kujdesi për ushqimet gjatë COVID-19 Shkarko materialin