Qendra shëndetësore e rinovuar në Sauk, përfitojnë 12,000 banorë

Një bashkëpunim midis Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) dhe Ministrisë së Shëndetësisë e Mbrojtjes Sociale – përmes projektit ‘Shëndet për të Gjithë’ – mundësoi rehabilitimin e qendrës shëndetësore të Saukut Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu vizitoi qendrën e sapo rindërtuar në Sauk, e shoqëruar nga menaxheri i projektit ‘Shëndet për të […]

Vizitë në terren e pedagogëve të FSHMT

Në Shqipëri, derimë tani nuk është përgatitur dhe as zbatuar një program masteri profesional në infermierinë familjare. Ekziston një nevojë e shprehur për ngritjen e një programi të tillë, me qëllim përmirësimin e formimit të kësaj kategorie profesionale, që do të jetë në gjendje të plotësojë nevojat në rritje të një popullsie në plakje. Ndaj, […]

CALL FOR: CONSULTANCY SERVICE FOR THE DEVELOPMENT OF THE ONLINE PLATFORM FOR STUDENTS AND TEACHERS OF THE MASTER PROGRAM ON HEALTH MANAGEMENT

The Health for All Project (HAP) in Albania is funded by Swiss Agency for Development and Cooperation (SDC) and is being implemented by the Swiss Tropical and Public Health Institute (SwissTPH), through the HAP Center. Its overall goal is that the Albanian population benefits from better health due to improved Primary Health Care (PHC) services. […]