FTESË PËR TENDER: SHËRBIME PRINTIMI

Shëndet për të Gjithë është një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) i cili po zbatohet nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale (Swiss TPH) përmes qendrës HAP. Qëllimi i projektit është që popullsia shqiptare të përfitojë shëndet më të mirë në sajë të shërbimeve të përmirësuara të kujdesit shëndetësor […]

NJOFTIM PËR VEND PUNE: SHOFER

 Shëndet për të Gjithë është një Projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim i zbatuar nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale në Bazel, në bashkëpunim me Qendrën HAP në Shqipëri. Qëllimi i projektit është që popullsia shqiptare të përfitojë nga shëndetësia më e mirë falë shërbimeve të përmirësuara të Kujdesit Shëndetësor Parësor. […]

Mbështetja zvicerane mundëson ndërtimin e QSH-ve në zonat e prekura nga tërmeti

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu, Ambasadori i Zvicrës Adrian Maître dhe Kryetarja e Bashkisë Durrës Emiriana Sako, vizituan qendrën e rë shëndetësore në Ishëm. QSH Ishëm u dëmtua rëndë nga tërmeti i 26 nëntorit 2019 dhe u ndërtua prej themeleve pas shembjes së godinës së vjetër. Gjatë vizitës, Ministrja e Shëndetësisë dhe […]

FTESË PUBLIKE PËR TENDER

FTESË PUBLIKE PËR TENDER  Kompani konsulence për projektimin, planifikimin dhe supervizimin e punimeve civile për ndërtimin e qendrës të kujdesit shëndetësor parësor Zall Mner Shëndet për të Gjithë është një Projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim i zbatuar nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale në Bazel, në bashkëpunim me Qendrën […]

Miratohen profilet e reja të infermieres në KSHP

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka miratuar propozimet e HAP për 3 profile të reja pune të infermieres në KSHP: infermieren e familjes në qendrën shëndetësore, infermieren e ambulancës dhe infermieren e kujdesit në banesë. Ndërkohë, janë zhvilluar takimet konsultuese me palët e interesit për 3 profile të reja, përkatësisht: infermierja e shkollës, infermierja […]

Inaugurimi i masterit profesional në Infermieri Familje

Më 7 mars 2022 u zhvillua ceremonia e inaugurimit të programit të ri master profesional në Infermieri Familje në të cilën morën pjesë Ministja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu, Ambasadori i Zvicrës në Shqipëri Adrian Maître, Rektori i Universitetit të Mjekësisë Arben Gjata, Dekania e Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike Ilirjana Zekja, stafi […]

Tryezë e rrumbullakët me projektin “Kujdes Shëndetësor i Qasshëm dhe Cilësor”

HAP  po mbështet qendrat shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor për përmbushjen e standardeve të cilësisë për akreditim në zbatim të kuadrit rregullator në fuqi në Shqipëri. Aktualisht, QSH Patos ka përmbushur standardet bazë dhe po vijon punën deri në akreditimin zyrtar nga Agjencia e Sigurimit të Cilësisë së Kujdesit Sëndetësor dhe Shoqëror ndërkohë që një […]

Konferenca e parë ndërkombëtare e infermierisë

Profesioni i infermierisë në nivelin e kujdesit shëndetësor parësor duhet të forcohet që të adresojë sfidat shëndetësore në përgjigje të sëmundshmërisë në rritje dhe sfidave të reja që ka sjellë pandemia COVID-19. Nisur nga kjo krijimi i modeleve të reja të shërbimeve të kujdesit që plotësojnë nevojat më urgjente si parandalimi dhe kontrolli i sëmundjeve […]

Zv. Presidenti zviceran Alain Berset viziton Shqipërinë

Zv. Presidenti dhe Ministri zviceran për Çështjet e Brendshme, Shëndetësinë dhe Mbrojtjen Sociale, Alain Berset zhvilloi vizitën e tij të parë në Shqipëri. Kjo ishte vizita e nivelit më të lartë nga zyrtarë zviceranë në vitet e fundit. Gjatë vizitës, Ministri Berset takoi Ministren e Financave dhe Ekonomisë Delina Brahimaj me të cilën firmosi marrëveshje […]

Rishpallje: FTESE PER TENDER BLERJE TE PAJISJEVE TIK

  Rishpallje: FTESE PER TENDER  BLERJE TE PAJISJEVE TIK Shëndet për të Gjithë është një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) i cili po zbatohet nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale (Swiss TPH) përmes qendrës HAP. Qëllimi i projektit është që popullsia shqiptare të përfitojë shëndet më të mirë […]