Ftesë për Tender

Ftesë për Tender Ofrimi i Trajnimit të akredituar për Trajnerë (ToT) mbi “Kujdesin shëndetësor për të moshuarit” për ekipet e mjekësisë familjare Shëndet për të Gjithë është një projekt i Agencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) i cili po zbatohet nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale (Sëiss TPH) përmes qendrës HAP. […]

Modele dhe shembuj

Dokumenta model Model Raporti Model_Axhende Model_Certifikate Model CV Model Kalendari i takimeve Model Lista e pjesemarresve ne Takim Model Liste prezenca permbledhese Formulari i aplikimit Shembuj dokumentash të plotësuar Shembull - Formular vlerësimi_organizimi_Grup Kolegesh Shembull - Kalendari i takimeve_GrInf_Ndjekja Grshtatzene_QSH Shembull - Formulari_Aplikimik_GrInf_Ndk e gr shtatzene_QSH Shembull - Lista e permbledhese e pjesemarrësve Shembull - [...]

Ftesë për tender: Tender i Hapur Kombëtar NDËRTIMI I NJË AMBULANCE

Shëndet për të Gjithë është një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) i cili po zbatohet nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale (Swiss TPH) përmes qendrës HAP. Qëllimi i projektit është që popullsia shqiptare të përfitojë shëndet më të mirë në sajë të shërbimeve të përmirësuara të kujdesit shëndetësor [...]

Fillon zbatimi në nivel kombëtar i ndërhyrjeve të HAP

Që prej fillimit të fazës së dytë të zbatimit (1 prill 2019) HAP ka punuar, ndër të tjera, në krijimin e modeleve të kujdesit shëndetësor në banesë dhe rishikimin e protokolleve të mjekimit për trajtimin, nga profesionistët e KSHP-së, të 5 sëmundjeve jo të transmetueshme: hipertensioni, diabeti mellitus tip 2, dislipidemitë, astma dhe sëmundja pulmonare […]

FTESË PËR TENDER: SHËRBIME PRINTIMI

Shëndet për të Gjithë është një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) i cili po zbatohet nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale (Swiss TPH) përmes qendrës HAP. Qëllimi i projektit është që popullsia shqiptare të përfitojë shëndet më të mirë në sajë të shërbimeve të përmirësuara të kujdesit shëndetësor […]

NJOFTIM PËR VEND PUNE: SHOFER

 Shëndet për të Gjithë është një Projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim i zbatuar nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale në Bazel, në bashkëpunim me Qendrën HAP në Shqipëri. Qëllimi i projektit është që popullsia shqiptare të përfitojë nga shëndetësia më e mirë falë shërbimeve të përmirësuara të Kujdesit Shëndetësor Parësor. […]

Mbështetja zvicerane mundëson ndërtimin e QSH-ve në zonat e prekura nga tërmeti

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu, Ambasadori i Zvicrës Adrian Maître dhe Kryetarja e Bashkisë Durrës Emiriana Sako, vizituan qendrën e rë shëndetësore në Ishëm. QSH Ishëm u dëmtua rëndë nga tërmeti i 26 nëntorit 2019 dhe u ndërtua prej themeleve pas shembjes së godinës së vjetër. Gjatë vizitës, Ministrja e Shëndetësisë dhe […]

FTESË PUBLIKE PËR TENDER

FTESË PUBLIKE PËR TENDER  Kompani konsulence për projektimin, planifikimin dhe supervizimin e punimeve civile për ndërtimin e qendrës të kujdesit shëndetësor parësor Zall Mner Shëndet për të Gjithë është një Projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim i zbatuar nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale në Bazel, në bashkëpunim me Qendrën […]

Miratohen profilet e reja të infermieres në KSHP

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka miratuar propozimet e HAP për 3 profile të reja pune të infermieres në KSHP: infermieren e familjes në qendrën shëndetësore, infermieren e ambulancës dhe infermieren e kujdesit në banesë. Ndërkohë, janë zhvilluar takimet konsultuese me palët e interesit për 3 profile të reja, përkatësisht: infermierja e shkollës, infermierja […]

Inaugurimi i masterit profesional në Infermieri Familje

Më 7 mars 2022 u zhvillua ceremonia e inaugurimit të programit të ri master profesional në Infermieri Familje në të cilën morën pjesë Ministja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu, Ambasadori i Zvicrës në Shqipëri Adrian Maître, Rektori i Universitetit të Mjekësisë Arben Gjata, Dekania e Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike Ilirjana Zekja, stafi […]