Thirrje për tender: Kurse të gjuhës angleze

Thirrje për tender Kurse profesionale të gjuhës angleze në Infermieri për stafin akademik të Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike (FSHMT) në Tiranë, përgjegjës për zbatimin e programit të ri master në Infermieri Familjare (IF). Shëndet për të Gjithë është një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) i cili po zbatohet nga Instituti […]

Ftesë për tender: Ekspert i çështjeve gjinore

Ftesë për tender: Ekspert i çështjeve gjinore për integrimin e aspekteve gjinore në Kurrikulumin e Masterit Profesional të Infermjerisë në Familje Shëndet për të Gjithë (HAP) është një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) i cili po zbatohet nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale (Swiss TPH) përmes qendrës HAP. […]

Intervistë me Dr. Astrit Beci, Drejtor i OSHKSH Shkodër

Dr. Beci, a mund të na përshkruani shkurtimisht Operatorin e Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor? Operatori i Shërbimeve të  Kujdesit Shëndetësor, u  krijua  në kuadër të reformave të qeverisjes në sektorin e shëndetësisë. Struktura organizative e tij përbëhet nga një drejtori kombëtare dhe katër drejtori rajonale me seli ne Tiranë, Shkodër, Vlorë dhe Elbasan. Qëllimi i [...]

Thirrje për tender: Blerje e pajisjeve për laboratorin simulues të praktikës klinike të FSHMT

Shëndet për të Gjithë është një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) i cili po zbatohet nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale (Swiss TPH) përmes qendrës HAP. Qëllimi i projektit është që popullsia shqiptare të përfitojë shëndet më të mirë në sajë të shërbimeve të përmirësuara të kujdesit shëndetësor […]

Thirrje për tender: Blerje e pajisjeve për shërbimet në banesë

Shëndet për të Gjithë është një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) i cili po zbatohet nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale (Swiss TPH) përmes qendrës HAP. Qëllimi i projektit është që popullsia shqiptare të përfitojë shëndet më të mirë në sajë të shërbimeve të përmirësuara të kujdesit shëndetësor […]

Zvicra jep aparate oksigjeni për kujdesin në familje për sëmundje kronike dhe Covid-19

Qendra shëndetësore në Tiranë, Fier dhe Dibër po marrin koncentrues oksigjeni dhe pajisje mbrojtëse për t’u përdorur për kujdesin në shtëpi për pacientët me sëmundje jo-infektive si dhe për ata me forma mesatare të Covid-19 Ambasada e Zvicrës përmes projektit të saj ‘Shëndet për të Gjithë’ ka përfunduar shpërndarjen e 58 koncentruesve të oksigjenit për […]

Thirrje për tender- Tender i hapur kombëtar

 Thirrje për tender- Tender i hapur kombëtar Rehabilitim i laboratorit të praktikës klinike të Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë Shëndet për të Gjithë është një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) i cili po zbatohet nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale (Swiss TPH) përmes qendrës […]

Thirrje për tender: Blerje e pajisjeve për ekzaminim fizik

Thirrje për tender Blerje e pajisjeve për ekzaminim fizik Shëndet për të Gjithë është një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) i cili po zbatohet nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale (Swiss TPH) përmes qendrës HAP. Qëllimi i projektit është që popullsia shqiptare të përfitojë shëndet më të mirë […]

Manual për profesionistët e KSHP

HAP ka përgatitur manualin për profesionistët e KSHP "Parandalimi dhe ndjekja e rasteve me COVID-19 në KSHP' i cili mund të përdoret si material trajnues nga “Grupet e Kolegëve”  dedikuar menaxhimit të COVID-19 në KSHP. Informacioni lidhur me parandalimin e përhapjes së infeksionit nga SARS-COV-2 është përshtatur në shqip bazuar në informacionin e përditësuar të [...]

Ftese për tender: Blerje të pajisjeve TIK

 FTESE PER TENDER: BLERJE TE PAJISJEVE TIK Shëndet për të Gjithë është një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) i cili po zbatohet nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale (Swiss TPH) përmes qendrës HAP. Qëllimi i projektit është që popullsia shqiptare të përfitojë shëndet më të mirë në sajë […]